• Bouwbedrijf Werkman

  • Moderne technieken

  • Ouderwets goede service!

  • Kleine tot grote verbouwingen

  • Uitgevoerd in hout, steen en kunststof.

E info@bouwenmetwerkman.nl T +31 (0) 6 13 87 45 19

Over ons

Bouwbedrijf Werkman bestaat al sinds 2004.

Wij staan voor een snelle aanpak van iedere klus, groot en klein. De wensen van de klant staan bovenaan, welke wij altijd zullen vertalen naar een kwalitatief hoogwaardig product. Wij werken enkel met A-kwaliteit bouwmaterialen, en produceren zelf kozijnen. Hierdoor hebben wij optimale invloed op de kwaliteit. Dit ziet u na jaren terug in de kwaliteit die wij afleveren!

De eigen jarenlange ervaring in de traditionele bouw en de grote interesse voor techniek zorgt ervoor dat wij ieder project van A tot Z succesvol kunnen afleveren.

Graag adviseren wij u bij uw werkzaamheden. Onze kennis is immers uw voordeel!

Neem gerust een kijkje bij onze projecten, zodat u een indruk krijgt van onze veelzijdigheid.T +31 (0) 6 13 87 45 19 E info@bouwenmetwerkman.nl Adres:
van Damstraat 11
9843 AP Grijpskerk

Recente projecten

Hier vindt u onze recente projecten!

Lees meer

Kozijnen uit eigen productie!

Wij maken alle kozijnen in eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij ook kozijnen in afwijkende maten en vormen maken, waar dit bij een ander vaak enkel tegen grote meerprijs mogelijk is.

Locatie

Bouwbedrijf Werkman is gevestigd in Grijpskerk, vlakbij het denkbeeldig 'drielandenpunt' van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Door de ligging dichtbij de snelweg A7 zijn wij snel op locatie!